mozaika resto bar kraków, restauracja w krakowie, pyszne jedzenie, 29 listopada, hotel apis
Już niedługo odbędzie się Kolacja degustacyjna w Mozaice – zwycięskie menu Restaurant Week! Koniecznie dokonujcie telefonicznych rezerwacji – ilość miejsc ograniczona!
Oto dania, które się pojawią! Do wyboru MENU A lub MENU B 🙂
Menu A
➡ Ciepłe carpaccio z dorsza atlantyckiego / leśne runo / emulsja ze skorupiaków
➡ Gulasz z jelenia / placek ziemniaczany / krem z czosnku i migdałów / purée z marchwi z aromatem trawy żubrowej
➡ Kawowy crème brûlée / korzenna beza / puder dyniowy
Menu B
➡ Krem z topinamburu i selera / plastry kasztanów / mus z liści nasturcji
➡ Risotto z suszonym pomidorem / leśna kurka / cząstka dyni
➡ Współczesny kogel mogel z miodem pitnym Dwójniak Lipiec / okruchy piernika / wybór sezonowych owoców
Cena to 69zł/os. – aperitif + 3-daniowe menu
Zapraszamy!